Joo-o, maanantaina jouduin sitten lähtemään töistä pari tuntia aikasemmin, kun tuli ihan kamala olo. Siellä ei olis ollu kauheen kiva joutua oksentaan, varsinkaan jos en olisi vessaan asti kerennyt. Nyt ollut sitten kaksi vaparia peräjälkeen, joten ei tarvinnu hakea saikkua kun vaan sille yhdelle illalle. Vähän jäi tietty harmittaan, kun jätin sinne semmosen tytön yksin, joka ei tajua ihan kaikkee, niinkään kun minä. No, toivottavasti siellä meni kaikki ok ja silleen.

Tänään lupasin mennä ideaparkkiin yhden kaverin kanssa, mutta ei tekis kyllä yhtään mieli. Muuuutta, eiköhän siellä oo ihan muksaa ja noin pois päin. Ehkä se tarjoaa mulle vaikka jäätelön, nimppareiden kunniaksi. (Toinen kaveri soitti ja olis tarjonnu. Paaaljo mielumminhan mä semmosen kaa menisi :DDD) No ei vaiska.

Eilen löysin koneeltani kuvanmuokkaus ohjelman ja muokkasin ihan sika monta kuvaa niin että niistä tuli paaaljon parempia. Muuten ihan kiva, mutta unohdin tallentaa kaikki muokatut. Kyllä meinaan pikkusen nakersi sen jälkeen. En tehny uusiksi.

Mutta eiköhän se tässä ollu, So long ja kuulemiin!

1694757.jpg
(Tämä oli niin paljon tunnelmallisempi mustavalkoisena.. )